Broek·carnaval·Rocco·Silhouette cameo·Sofilantjes·Trui·zonen09·zoon

Carnaval

Ok, ik geef het toe carnaval is ondertussen al lang voor bij, maar het wordt er niet simpel op om van al mijn maaksels foto’s te maken.

Gelukkig gingen wij in de krokusvakantie een weekendje naar zee. De ideale locatie voor foto’s, moest het niet zo ijzig koud zijn geweest, maar af en toe kwam de zon al wel eens piepen.

20180210-110122-StCo

Wat zijn carnavalkostuum dit jaar moest zijn stond al sinds vorig jaar vast. Aangezien hij toen Gecko van de pyjamahelden was. Dit jaar werd het dus Catboy. 

Ik dacht er mij eigenlijk gemakkelijk van af te maken, want ondertussen kent heel België de pyamahelden en vind je in de winkels wel de kostuums. Maar als je zoon dan in de winkel zegt: “nee mama, ik wil dat jij dat maakt”. Dan smelt mijn hartje en kon ik niet anders dan voor hem een catboykostuum maken.

De broek is de Rocco van zonen09, de trui is de Semper Sweater van Sofilantjes. Beide 2 patroontjes die hier heel geliefd zijn zowel door de mama als de zoon.

20180210-110137-StCo

Mijn cameo draaide ook nog eens op volle toeren voor al die strepen. Echt waar een dikke pluim aan Joke, want zij naaiden de strepen allemaal op haar zoon’s kostuum.

20180210-130039-StCo20180210-110119-StCo

Ooh en moest je je nu al afvragen wat het volgende jaar is? Het wordt niet Owlette “mama dat is een meisje en dat wil ik niet zijn. Ik wil terug Gecko zijn.” Dus volgend jaar weet ik weer wat maken.

Advertentie

6 gedachten over “Carnaval

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s