Compagnie M·Rok·Selfish sewing·T-shirt

Vakantieherinnering

Ik blijf toch hopen op een indian summer.  Alhoewel we volop aan het werken zijn voor de herfstcollectie. Toch blik ik met alle plezier nog even terug op onze laatste vakantie in Frankrijk. Want niet alleen de zoon was in het nieuw ook ik had me nog een zomeroutfit genaaid.

Als bovenstuk gebruikte ik nog eens van compagnie-m de Nore Dress T-shirt versie.
En als je beste naaivriendin een patroon op haar blog zet, dan moet ik dat toch testen dus de rok is een comfycaroskirt en comfy was die wel met zo een warm weer.

20170814-185840-StCo-220170814-190622-StCo

Hebben jullie dat ook altijd dat als je zoon op de foto moet hij niet wilt, maar als hij niet moet niets liever doet dan erbij te komen?

Ach ja het zorgt wel voor leuke foto’s en herinneringen.

En wat de zoon mag dat mag ik ook dacht mijn man

20170814-190636-StCo

 

Advertentie

16 gedachten over “Vakantieherinnering

  1. Apart, maar T-shirt in de rok zodat het lijkt dat het een geheel is, maar ik heb de rok ook al met mijn effen topjes gedragen deze zomer en de T-shirt met een broek. Dus nu kan ik wat afwisselen en heb ik steeds een andere outfit

   Like

 1. Heel erg mooi! Ik ging het patroon van de Nore-shirt niet kopen, maar elke keer ik er eentje tegen kom op een blog, begin ik weer te twijfelen. Het stofje is ook echt mijn ding! Tof tof!
  De zoon heeft ook een mooie outfit aan trouwens 😉

  Like

  1. Ik vind het een een heel leuk patroon voor T-shirten. Ik heb er ondertussen al 3 in mijn kast hangen. Zekers kopen zou ik zeggen. Ik moet me nog altijd wagen aan de jurk maar dat zal voor volgende zomer zijn vrees ik.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s