Selfish sewing·T-shirt

It’s all about that basics

Eén van mijn voornemens voor het nieuwe jaar was om meer te naaien voor mezelf. Mijn eerste T-shirt  was meteen een succes.

20170129-150428-StCo

Het patroon voor mijn T-shirt heb ik gevonden in Duitsland bij Prachtkinder. Zij heeft een zomerkleedje ontworpen, genaamd  Sommerimmerkleid Anna. Het leuke aan dit patroon is dat het van maat 34 tot maat 52 gaat. Je kiest zelf of je voor een kleedje of een T-shirt gaat en het patroon heeft 3 mouwlengtes. Zelf heb ik gekozen voor een T-shirt met lange mouwen.

 

 

Wat deze T-shirt zo bijzonder maakt is het voorste deel, waardoor het weer net dat tikkeltje anders is.Mijn kleerkast vroeg om wat basics. Wie mij kent, moet dit wel kleurrijk zijn. Dus vandaar eens gaan zoeken tussen mijn effen tricot stoffen. Ik vind het zeer geslaagd, maar ik twijfel nog of ik 2 rode knopen bevestig zoals ook te zien is bij het patroon, maar voorlopig draag ik het zo.

 

Nu we 2 dagen de lentezon hebben gezien, verlang ik naar meer zonnige dagen.
Dit T-shirt zit snel in elkaar en zit zo comfortobal, zo gaan er nog volgen. Mijn volgende exemplaar gaat dus één met korte mouwen zijn.

 

6 gedachten over “It’s all about that basics

Plaats een reactie